Mijn visie

Dertig jaar geleden ben ik gestart met Saelens Optiek. Sindsdien is er heel wat veranderd. Was de bril voorheen een noodzakelijk kwaad, dan is het tegenwoordig een echt modeaccessoire. Een verlengstuk van uw persoonlijkheid. Een juweel op uw neus.

Anders dan bij de opening van mijn winkel in 1987 is het aanbod aan monturen vandaag onbekend groot: brillen in alle denkbare vormen, kleuren en materialen. Om nog maar te zwijgen over de grote diversiteit aan contactlenzen: harde, zachte, dag-, maand-, multifocale of torische lenzen.

Een unieke klant als u helpen is steeds weer een uitdaging. Of u nu langskomt voor een bril, lenzen of een mooie zonnebril, ik maak graag tijd voor u. Ik wil dat u zich goed voelt in mijn winkel, dat u weet dat er naar u geluisterd wordt. Er bestaan namelijk geen standaardoplossingen voor oogproblemen. Vanuit die gedachte benader ik mijn klanten nog elke dag. Dat doe ik met de glimlach en met heel veel passie. Daar is de afgelopen dertig jaar dus niets aan veranderd.